Garana, nu pentru festival :)

Garana, nu pentru festival :)

Majoritarea lumii cred că a auzit despre Gărâna datorită festivalului internațional de jazz care se ține aici din 1997 și care este cel mai mare festival de jazz open air din Europa Centrală și de Est. Dar de data aceasta noi vă invităm la Gărâna nu pentru festival, ci pentru moutain bike și drumeții, în zonă fiind mai multe trasee pretabile pentru aceste activități, pentru ski și de asemenea să descoperiți unul dintre cele mai frumoase sate din România

10.09.2020

Muntii Rodnei: Traseu Valea Vinului – Saua Curatel - Varful Ineu

Muntii Rodnei: Traseu Valea Vinului – Saua Curatel - Varful Ineu

Munții Rodnei fac parte din Carpații Orientali și se laudă cu cele mai mari înălțimi din aceasta grupă în Vf. Pietrosul Rodnei (2303 m), Vf. Ineu (2279 m), Vf. Inăuț (2222 m). O parte din Munții Rodnei se află sub protecție, mai precis 47202 ha, aici fiind constituit încă din 1932 Parcul Național Munții Rodnei (3300 ha au fost declarate Rezervație a Biosferei in 1979 ). Importanța acestei arii protejate se datorează atât geologiei și geomorfologiei munților, cât și prezenței a numeroase specii de faună și floră, endemite și relicte glaciare.

07.08.2020

O saptamana la Sf. Gheorghe in Delta Dunarii

O saptamana la Sf. Gheorghe in Delta Dunarii

Nici anul acesta nu am renunțat la Sf. Gheorghe, acolo unde avem atât plajă și mare, cât și deltă, atât de dragă nouă. Chiar dacă mergi în fiecare an aici, tot o să fie ceva nou de descoperit, un canal pe care nu ai mai fost, o excursie nouă, un fel de mâncare de pește negustat până acum, o pasăre pe care nu ai mai văzut-o. Timpul trece doar prea repede cât ești aici

23.07.2020

Grecia - informatii de calatorie valabile de la 01.07.2020

Grecia - informatii de calatorie valabile de la 01.07.2020

Noile măsuri de acces în Grecia, valabile de la 01.07.2020, au ca scop creșterea gradului de siguranță a turiștilor care aleg ca destinație de vacanță această țară, în contextul epidemiologic cauzat de noul corona virus. Autoritățile elene doresc un sezon estival sănătos pentru toată lumea și aceste măsuri nu vin decat să le completeze pe cele deja implementate pana în acest moment.

30.06.2020

Litoralul bulgaresc - recomandari de hoteluri

Litoralul bulgaresc - recomandari de hoteluri

Prin serviciile de calitate, plajele îngrijite, personalul pregătit, litoralul bulgăresc a reușit în ultimii ani să atragă o mulțime de turiști din Europa și nu numai. Am făcut o selecție de cateva hoteluri care au un raport calitate preț bun și care au acordat o atenție deosebită măsurilor de siguranță sanitară.

30.06.2020

Japonia, mai mult decat o destinatie de vacanta

Japonia, mai mult decat o destinatie de vacanta

Japonia este o ţară mai mult decât fascinantă, pe care dacă ajungi o dată să o vizitezi, o sa îţi doreşti apoi să te tot întorci la ea. Pe lângă numeroasele atracţii turistice, Japonia te cucereşte prin tradiţii, istorie, civilizaţie şi gastronomie 😊 . Este un loc în care respectul, şi onoarea încă ocupă un loc important în viaţa fiecărei persoane de aici.

19.06.2020

Insulele Grecesti, destinatii de vacanta pentru 2020

Insulele Grecesti, destinatii de vacanta pentru 2020

Grecia s-a pregatit şi în acest an să te primească pe una dintre insulele sale (cu un numar aproximativ de 6000 de insule are unde), chiar dacă mai târziu ca în anii precedenți, dar fiind sigură că a luat toate măsurile astfel încât să te simți în siguranță pe durata vacantei tale acolo.

03.06.2020

Croaţia, ţara de la Adriatică care te asteaptă în vara aceasta

Croaţia, ţara de la Adriatică care te asteaptă în vara aceasta

După cum Croaţia se prezintă singură, este ţara plină de natură, de insule de descoperit, de locuri incluse în patrimoniul UNESCO, de paradisuri naturale, de trasee montane, de trasee de cicloturism, de momente de relaxare, de restaurante cu stele Michelin, de arome, de aventură şi aşa am văzut-o şi noi în vizitele noastre în ea. Te invităm şi pe tine să o descoperi în această vară

20.05.2020

Sf. Gheorghe - Delta Dunării, locul unde mai găseşti linişte

Sf. Gheorghe - Delta Dunării, locul unde mai găseşti linişte

Sf Gheorghe sau locul unde se varsă Dunărea în Marea Neagră, rămane încă un loc ferit de marea agitaţie şi aglomerare turistică haotică, care a cuprins aproape tot litoralul românesc. Pentru a ajunge la plajă trebuie să mergi pe jos 2 km sau să apelezi la trocarici :)

12.05.2020

Insulele Azore

Insulele Azore

Îţi propunem aceastã destinaţie de vacanţã pentru 2020 deoarece pe lângã numeroasele frumuseţi naturale care se regãsesc pe aceste insule, poţi sã pãstrezi distanţarea socialã fãrã probleme :) Insulele Azore, în numãr de nouã, formeazã un arhipeleag ce se aflã la 1500 km de Lisabona şi aproximativ 3900 km de costa esticã a Americii de Nord. Ele sunt o regiune autonomã a Portugaliei, dar mai puţin cunoscute romãnilor decât ţara mamã de care aparţin.

26.04.2020

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020