Modalități de plată

 Plata cu cardul de debit/credit / carduri de vacanță

Plătile cu carduri de credit sau debit se realizează prin intermediul procesatorului de plăți Netopia Payments

Netopia Payments este un integrator de plăți online și oferă magazinelor online o modalitate simplă, rapidă și sigură de acceptare a plăților online pentru aproape orice fel de bunuri sau servicii acceptate de Visa și Mastercard și nu numai.

Netopia Payments folosește autentificare 3D Secure - Verified by Visa și MasterCard Secure Code pentru un nivel sporit de protecție împotriva fraudelor, atât a magazinelor online românești, cât și a clienților acestora.

Informațiile referitoare la carduri nu sunt stocate de către Coztravel / Best Travel Agency ci se introduc în mod securizat doar pe pagina de plăți a integratorului.

 

Pentru serviciile rezervate direct pe site direcționarea către plata se face automat la finalizarea rezervării și după bifarea opțiunii de plată cu cardul. Pentru serviciile rezervate prin intermediul e-mailului sau telefonic, plata cu cardul se face prin intermediul unui link de plata care o să fie trimis de către noi pe telefon sau e-mail. 

 

 Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar se poate face în următoarele monede: RON, EUR sau USD, în conturile deschise la Banca Transilvania, folosind următoarele detalii

Titular Cont: Sc Coztravel Srl

Cont RON: RO73BTRLRONCRT0215174801

Cont EUR: RO23BTRLEURCRT0215174801

Cont USD: RO27BTRLUSDCRT0215174801

Cod SWIFT: BTRLRO22