Elitsa este o proprietate de 3 stele situată în Albena care oferă restaurant și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

În camere există baie cu duș. Camerele luminoase de la Elitsa sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Elitsa pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

 

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Elitsa amatorii de divertisment pot juca darts sau tenis de masă. Seara, Elitsa organizează diverse show-uri atrăgătoare pentru oaspeții proprietății.

În zonă se organizează sesiuni de scufundări. Elitsa este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de ore de călărie și sesiuni de pescuit.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra la locul de joacă special amenajat. Pentru cei mai mici Elitsa oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 24 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Elitsa sunt: Aqua Park Albena - 1,1 km, Baltata - 1,1 km, Black Sea Ice Arena - 2,0 km.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat pentru curse internationale;

Cazare si masa conform hotel;

Asistenta turistica pe perioada sejurului ;

Taxa de statiune/resort.

vezi mai multe

Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe si cheltuieli personale;

Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Alba Iulia catre Elitsa, Albena, Bulgaria

Verifica tarife si disponibilitate